Hoe smaken de Heets yellow?

Sinds bekend is dat het roken van sigaretten en sigaren tot allerlei ziektes en kwalen kan leiden, heeft de wetenschap zich gefocust op het creëren van alternatieve vormen van roken. Hierbij is het elektronisch roken als winnaar uit de bus gekomen. Elektronisch roken kan op tal van manieren. Zo zijn er bijvoorbeeld de iconische vaporizers met hun fruitige geurtjes. Ben je toch verknocht aan het genot van de traditionele sigaret, maar maak je je wel zorgen om je gezondheid? Dan zijn de Heets tabakssticks wellicht iets voor je. Deze handzame sticks voor de IQOS e-sigaret komen in verschillende smaakjes. Kies bijvoorbeeld voor de Heets Yellow sticks wanneer je houdt van een kruidige, aromatische sensatie.

Wat is elektronisch roken?

Vandaag de dag beseffen veel rokers zich goed wat het roken met hun longen doet op de lange termijn. Wanneer je een sigaret rookt maak je namelijk rook door tabak te verbranden. En het is nou juist deze verbranding die allerlei schadelijke stoffen creëert. Tabaksrook bevat namelijk stoffen zoals teer en koolmonoxide, die op de lange termijn kunnen leiden tot allerlei gevaarlijke ziektes. Door de verbranding weg te halen voorkom je dus al een hoop narigheid, en dit is nu precies wat elektronisch roken doet. Anders dan bij een sigaret wordt bij een e-sigaret namelijk rook gemaakt door de tabak te verhitten of te verdampen.

Wat zijn de Heets tabakssticks?

De Heets navulsticks zijn het perfecte alternatief voor de sigaret. De stick bevat namelijk wel de stoffen die het roken zo aantrekkelijk maken, maar geen verbrandingsproducten zoals teer en koolmonoxide. Zo geven de sticks je wel een nicotinekick, en hebben ze ook nog eens een aangename smaak. Een Heets stick is een klein rolletje tabak, met een filter van samengeperste tabak. Dit rolletje wordt verhit in een IQOS-apparaatje. Dit apparaat is tot stand gebracht na ruim 20 jaar onderzoek door tabaksfabrikant Philip Morris, waarbij zowel met de genotsaspecten van het roken als met de gezondheid van de roker rekening is gehouden. In Nederland is de IQOS het enige apparaat op de markt dat geschikt is om elektronisch tabak te roken. Ieder pakketje HEETS bevat twintig rolletjes, waarbij het roken van ieder individueel rolletje ongeveer net zo lang duurt als het roken van een sigaret. Ook wat betreft smaak lijkt het roken van HEETS tabakssticks met een IQOS nog het meest op het traditionele roken.

De Heets Yellow tabaksstick

Heets heeft een negental smaken waar je als roker uit kunt kiezen. Wanneer je het liefst geniet van een mild tabakssmaakje met een kruidig accent is de Heets Yellow stick een aanrader. Binnenin een rolletje Heets Yellow bevindt zich een uitgebalanceerde tabaksmix van frisse, aromatische kruiden. Wat intensiteit betreft valt de Heets Yellow onder de lichtere, zachtere tabaksmixen. Stop je rolletje Heets Yellow eenvoudig met de tabakszijde in je IQOS en houd de knop ingedrukt tot het lampje gaat knipperen. Wanneer je het knopje loslaat en even wacht zal het lampje opnieuw gaan branden, wat het teken is dat de tabak voldoende verhit is om een trekje te kunnen nemen.